“Ons beste niveau halen, dan winnen we weer van Midtjylland”

                                                                                                                           Morgen, woensdagavond, staat in de Johan Cruijff ArenA het thuisduel met Midtjylland in de Champions League op het programma. Tijdens het persmoment kwam ook Ryan Gravenberch nog aan het woord over deze CL-kraker. Gravenberch heeft zin in het duel.

“Wij willen overwinteren op het hoogste niveau”, zegt de 18-jarige Ajacied. “En dus zullen we deze wedstrijd moeten winnen.” De jeugdinternational zit in een goede fase. “Ik voel me ook goed. Ik speel mijn wedstrijden, het gaat lekker. Maar natuurlijk kunnen er dingen beter.”

Welke dingen dan? “Ik moet de wedstrijd soms beter lezen. Soms moet ik eerder aansluiten bij de aanvallers. De trainer liet laatst nog beelden zien dat Davy Klaassen de bal had. En ik stond nog dicht bij hem terwijl ik allang naar voren had kunnen rennen. En ik vind dat ik meer doelpunten moet maken”, aldus de middenvelder.

Ook het Ajax-team als geheel zal beter voor de dag moeten komen. “Ik denk dat we het woensdag tegen Midtjylland beter moeten doen dan drie weken geleden in de uitwedstrijd, al wonnen we daar wel met 1-2. Als wij ons beste niveau halen, dan winnen we weer van Midtjylland”, besluit het talent met zelfvertrouwen.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.