Ontevreden Gudelj uit A-selectie gezet

1472114449

Na Anwar El Ghazi is ook Nemanja Gudelj uit de A-selectie van Ajax gezet. In gesprek met Peter Bosz heeft de middenvelder aangegeven dat hij het niet op kan brengen om op de reservebank plaats te nemen. De technische staf ziet zich daardoor genoodzaakt om de Serviër tot nader order buiten de A-selectie te zetten. Zaterdag trainde Gudelj al los van de groep en hij zal morgen ook niet meereizen naar Alkmaar.

Marc Overmars keurt het gedrag van de oud-speler van AZ af. “Wij worden genoodzaakt deze maatregel te nemen. Ik heb inmiddels ook met Nemanja gesproken. Wij vinden deze mentaliteit niet passen bij een topsporter. Hij vertrekt maandag naar de nationale ploeg en zodra hij terugkomt zullen we met hem om de tafel gaan om te bepalen hoe we dit gaan oplossen.”

Nick Viergever keert weer terug binnen de selectie. De centrale verdediger ontbrak afgelopen donderdag tegen Celta de Vigo door een spierblessure, maar is inmiddels fit genoeg om in actie te komen tegen zijn oude club.

Volledige selectie:
Kenny Tete
Joël Veltman
Davinson Sánchez
Jairo Riedewald
Riechedly Bazoer
Daley Sinkgraven
Bertrand Traoré
Davy Klaassen
Amin Younes
Heiko Westermann
Mateo Cassierra
Lasse Schöne
Hakim Ziyech
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Donny van de Beek
Diederik Boer
Abdelhak Nouri
Mitchell Dijks  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.