Ontketende Andersen schiet Willem II naar finale

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 16 mei 2016 22:03 – Bron: Voetbalzone

1380662420

Willem II is doorgedrongen tot de finale van de play-offs en zal hierin uitkomen tegen NAC Breda. De 5-2 overwinning in Tilburg was na de 0-1 overwinning in Almere ruim voldoende. Grote man aan Tilburger zijde was Ajax-huurling Lucas Andersen. De Deense aanvaller zorgde met drie doelpunten hoogstpersoonlijk voor de ruime overwinning. Voor Andersen zijn het waarschijnlijk zijn laatste weken in Brabant alvorens hij weer aansluit in Amsterdam.

In de finale treft het aartsrivaal NAC Breda en gaan zij onderling uitmaken wie volgende jaar uit mag komen op het hoogste niveau. NAC won met 2-0 van FC Eindhoven na eerder met 1-0 onderuit te zijn gegaan. De andere finale gaat tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap. De Eagles wisten VVV in een tweeluik van zich af te schudden en de Superboeren waren een maatje te groot voor MVV.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.