quote: MartenZ
[…]

Misschien Jeugdtrainer bij NEC??

Denk het niet, het plan is namelijk dat ik binnen nu en een jaar of 2 a 3 in de buurt van Amsterdam ga wonen en werken. Ligt er een beetje aan hoe snel ik mijn huis kwijt kom. Ben nu zo goed als afgestudeerd leraar geschiedenis.

Ik wil de cursussen trainer/coach in combinatie met een deeltijd studie aan de CIOS gaan afwerken. Daarna volgt dan de cursus coach betaald voetbal.

Veel hangt ook af van mijn financiële onafhankelijkheid. Mijn vriendin studeert rechten, en als die eenmaal aan het werk is heb ik wat meer armslag. Dan kan ik parttime gaan werken en met op de deeltijd opleiding en cursussen gaan richten.

Ik beschik dus over de nodige pedagogische en didactische kennis, en de jaren ervaring die ik in het onderwijs ga opdoen gaat die kennis alleen maar laten groeien. Via die opleidingen en cursussen moeten daar dan de vakspecifieke kennis en kwaliteiten van het trainerschap aan verbonden worden.

Je zou dus kunnen zeggen dat ik een trainer oude-stijl uit de lijn van de schoolmeesters wil worden, zoals Louis van Gaal en Co Adriaanse dat ook zijn.

Reageren op dit bericht