Ook Arsenal gecharmeerd van Bazoer

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 28 februari 2016 11:01 – Bron: Voetbalzone

Ook Arsenal Gecharmeerd Van Bazoer

De lijst met clubs die interesse hebben in Riechedly Bazoer wordt groter en groter. De 19-jarige controleur heeft zich in een jaar opgeklommen tot onmisbare kracht op het Amsterdamse middenveld. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de top van Europa. In navolging van acht andere clubs, meldt verschillende Britse media nu dat Arsenal de verrichten van Bazoer ook nauwlettend in de gaten houden.

Eerder werd bekend dat FC Barcelona, Napoli, Manchester City en Chelsea al langdurig bezig zijn het met scouten van Bazoer. Onlangs kwamen daar Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus bij. De Engelse sportkranten komen nu dus met het nieuws dat ook Arsenal vrijwel iedere wedstrijd van Bazoer vanaf de tribunes volgt. Hiermee komt het lijstje geïnteresseerde topclubs dus op negen.

Napoli meldde zich in de winterstop voor Bazoer, maar ondanks een akkoord tussen de clubs gaf hijzelf aan nog niet klaar te zijn in Amsterdam. Het is dan ook maar de vraag of Bazoer, die een contract heeft tot de zomer van 2020, zichzelf over een paar maanden wel klaar acht voor het grote werk. Eerder sprak hij de ambitie uit om in de toekomst de kar te trekken bij FC Barcelona.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.