Ook Danilo Pereira op huurbasis naar FC Twente

Danilo Pereira speelt aankomend seizoen voor FC Twente. De aanvaller wordt, net als mede-Ajacied Kik Pierie, voor één jaar verhuurd aan de Tukkers. Zijn zaakwaarnemer bevestigde de huurtransfer tegenover Esportes R7 en ook Pereira zelf gaf een reactie. “Ik ben erg blij, omdat ik weet dat het een belangrijke fase in mijn carrière zal zijn. Twente heeft een goede structuur en ik weet dat ik me daar kan ontwikkelen.”

De kans op speelminuten in Ajax 1 was niet groot nu de selectie weer fit aan het nieuwe seizoen begint. Pereira debuteerde, vooral door blessures in aanvallend opzicht, afgelopen seizoen wel in het eerste elftal van Ajax waarvoor hij drie keer in actie kwam. In de Europa League wist hij zelfs te scoren tegen Getafe. Verder kwam hij uit voor Jong Ajax waarin hij in 42 duels al 24 goals maakte. Pereira heeft nog een contract tot medio 2022.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.