Ook Dortmund aast op Barça-talenten

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 01 juni 2013 21:47 – Bron: ELF Voetbal

Ajax huurde afgelopen seizoen Isaac Cuenca van FC Barcelona. Eerder toonde de Amsterdammers al interesse in Marc Muniesa en Cristian Tello van dezelfde club. Ook Gerard Deulofeu wordt met Ajax in verband gebracht. Een aantal belangrijke mensen binnen Ajax hebben een band met Barça, met name directeur voetbalzaken Marc Overmars en trainer Frank de Boer. Dat zorgt ervoor dat de landskampioen een soort samenwerkingsverband heeft met de Catalanen. Maar Ajax is niet de enige club die geïnteresseerd is in talenten van FC Barcelona. Ook Borussia Dortmund toont interesse.

De nummer twee van de Bundesliga en de Champions League zou graag Tello en Deulofeu aan de selectie voor komend seizoen willen toevoegen. De 19-jarige Deulofeu staat te boek al een groot talent, maar speelde nog niet veel in de hoofdmacht van de Spaanse kampioen. Hij zou verhuurd mogen worden, maar Dortmund wil ook een optie tot koop. Daar gaat Barcelona niet mee akkoord. Tello geldt als kandidaat om Mario Gotze op te volgen bij Die Borussen. De 21-jarige flankaanvaller mag voor 10 miljoen euro Barça verlaten.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.