Andre Onana

Ook Onana wil aankopen: “We hebben nu genoeg keepers”

Gisteren werd Ajax uitgeschakeld voor de Champions League. De 2-2 was niet genoeg om het 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd goed te maken. De Amsterdammers maakten vooral verdedigend een niet sterke indruk. Iets wat Ajax-coach Marcel Keizer al aangaf. De trainer vindt dat Overmars de markt op moet.

En daar is Ajax-doelman André Onana het helemaal mee eens is. “We hebben nu genoeg keepers”, zegt Onana tegen Goal. “Het is tijd voor andere spelers. Of het er nou 1, 2 of 10 zijn. Hoe meer competitie binnen het team, hoe beter.” Ajax haalde tot nu toe alleen twee reservedoelmannen (Van Leer en Lamprou) en een pinchhitter (Huntelaar).

Zal de uitschakeling gevolgen hebben voor het aankoopbeleid van Ajax? “Dat moet je aan Marc Overmars vragen. Hij is degene die dat bepaalt. Hopelijk kan hij nog wat spelers aantrekken”, aldus de Ajax-goalie. Overmars kwam vorig seizoen ook pas in actie na de uitschakeling tegen Rostov. De beleidsbepaler haalde toen Hakim Ziyech, omdat het voor iedereen, behalve voor Overmars, duidelijk was dat Ajax creativiteit miste op het middenveld.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.