Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 15 november 2010 16:13 – Bron: Voetbalzone.nl

In navolging van Keje Molenaar reageert ook Marc Overmars positief op de suggestie van Johan Cruijff dat hij zich beschikbaar zou moeten stellen om een plaats in de ledenraad van Ajax te verwerven. De 37-jarige oud-prof maakte tussen 1992 en 1997 vijf jaar lang deel uit van de Amsterdamse club en won er onder meer de landstitel en de Champions League. Cruijff noemde hem als één van meerdere kandidaten voor de ledenraad.

Overmars zegt maandag tegen het ANP dat zijn voormalige club Ajax echter wel zelf het initiatief moet nemen om een gesprek met hem aan te gaan. “Ik ben te allen tijde bereid te luisteren”, geeft de huidig technisch directeur van Go Ahead Eagles aan. “Ik heb over een aantal zaken best een mening, zoals ik ook mijn gedachten heb over de manier waarop ik Ajax mogelijk zou kunnen helpen.”

Cruijff roemde in zijn column de manier waarop Overmars van de Eagles een financieel gezonde club heeft gemaakt. Eerder zei oud-Ajacied Keje Molenaar al graag in de ledenraad te stappen. Tscheu La Ling bedankte voor die eer, omdat hij geen tijd heeft het één en ander te doen voor de Amsterdammers.  

Reageren op dit bericht