Marc Overmars

Opnieuw interesse in Benfica-keeper

Ajax meldt zich voor een tweede keer bij Benfica voor een doelman, deze keer de 25-jarige Odysseas Vlachodimos. Hij moet de mogelijke opvolger worden van André Onana die na dit seizoen waarschijnlijk Ajax zal gaan verlaten. Vlachodimos staat nog onder contract tot de zomer van 2024 bij Benfica en moet zo’n vijftien tot twintig miljoen euro gaan kosten, meldt de Portugese krant A Bola.

De Amsterdammers hebben eerder al Bruno Varela overgenomen van de Portugese topclub, maar wordt niet direct gezien als eerste doelman, wanneer Onana niet meer onder de lat staat. Vlachodimos heeft vorig seizoen alle competitiewedstrijden gespeeld voor Benfica en hij is dan ook de onbetwistbare eerste doelman. De Griek heeft in zijn contract nog een afkoopsom staan van maar liefst zestig miljoen euro.

Overmars krijgt het deze maand nog druk door de enorme interesses in spelers van andere topclubs vanwege het geweldige afgelopen seizoen. Hij zal zich dus moeten voorbereiden om de mogelijke leegloop deze zomer te compenseren door nieuwe spelers aan te trekken. Overmars is dan ook nog naarstig op zoek naar een directe versterking voor in de verdediging en de aanval. De transfermarkt duurt nog tot 31 januari a.s.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son