‘Opnieuw megadeal in de koker voor Ajax’

Barcelona lijkt nog niet klaar te zijn met shoppen in Amsterdam. Naast Frenkie de Jong zouden de Catalanen ook verdediger Matthijs De Ligt snel willen inlijven. De captain van Ajax moet zo’n zeventig miljoen euro kosten, zo meldt Catalunya Radio.

De Ligt staat al maandenlang in de aandacht van Europese topclubs zoals Paris Saint Germain, Juventus, Manchester City, FC Barcelona en Bayern München. Deze belangstelling heeft alles te maken met de Europese successen van Ajax dit seizoen.

De koploper van de Spaanse competitie lijkt de strijd om De Ligt echter te gaan winnen. De club uit Catalonië is bereid om het megabedrag van zeventig miljoen euro neer te tellen. De 19-jarige Oranje international lijkt ook een voorkeur te hebben voor Barcelona. De Ligt: ‘Ik denk dat iedereen ooit wel bij Barcelona wil voetballen.’

De Ligt heeft tot op heden 102 wedstrijden voor Ajax 1 gespeeld, waarbij hij 10 keer heeft gescoord en voor vijf assists heeft gezorgd. Het contract van De Ligt bij Ajax loopt nog tot medio 2021.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son