Oranje-debutant Bazoer haakt geblesseerd af

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 november 2015 12:07 – Bron: Ajaxinside.nl

Het Nederlands Elftal won vrijdagavond een oefenwedstrijd met 2-3 bij Wales. Dankzij goals van Bas Dost en Arjen Robben (2x) was er eindelijk weer eens ruimte voor een zege voor het Nederlands Elftal. Jasper Cillessen keepte de hele wedstrijd en stopte nog een strafschop, waarna de rebound wel een doelpunt werd. Joël Veltman kwam als invaller binnen de lijnen, evenals Riechedly Bazoer die daarmee zijn officiële debuut in het Nederlands Elftal heeft gemaakt.

Helaas voor Bazoer zit zijn avontuur bij Oranje er een dag later op. De Ajacied raakte in de paar minuten dat hij mee mocht doen (Bazoer kwam in de 86e minuut binnen de lijnen voor Jordy Clasie) geblesseerd aan zijn hamstring. Daardoor moet hij het komende oefenduel tegen Duitsland van aanstaande dinsdag aan zich voorbij laten gaan. Hoe ernstig de blessure is, is vooralsnog onduidelijk.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.