Oranje in de ArenA onderuit tegen Frankrijk

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 oktober 2016 22:52 – Bron: Ajaxinside.nl

1476132706

Het Nederlands Elftal is er niet in geslaagd te stunten tegen Frankrijk. In de Amsterdam ArenA was de ploeg van Didier Dechamps met 0-1 te sterk voor Oranje, waarbij Davy Klaassen als enige Ajacied in actie kwam. Hij speelde de hele wedstrijd mee. Paul Pogba maakte in de eerste helft de enige en daarmee winnende treffer. Vlak voor tijd was Memphis Depay nog dichtbij de gelijkmaker, maar Hugo Lloris redde knap.

De ploeg van Danny Blind was vorige week vrijdag nog met 4-1 te sterk voor Wit-Rusland, maar verspeelde tijdens de vorige interlandperiode al wel twee punten door met 1-1 gelijk te spelen tegen Zweden. De Scandinaviërs lijken de grootste concurrent te gaan worden in strijd om de tweede plek. Zweden was maandagavond met 3-0 te sterk voor Bulgarije en gaan samen met de Fransen aan de leiding in de poule. Oranje staat derde.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.