Marc Overmars

Overmars al druk bezig: “Ziyech gaat weg als zich een goede club aandient”

Marc Overmars is al druk bezig met de toekomst. De directeur voetbalzaken kijkt in een gesprek met De Telegraaf vooruit op het nieuwe seizoen. De Ajax-directeur hoort vaak dat zijn club het Bayern van Nederland moet worden, maar zo simpel ligt dat volgens de bestuurder niet.

“We willen best een brede selectie formeren, maar spelers komen niet naar Ajax om reserve te zitten. Bij Bayern München vinden ze dat geen probleem. Als Neres twee maanden op de bank zit, is er ruzie”, zegt Overmars, waarna hij na een knipoog zegt: “En bij Donny van de Beek al na een halve wedstrijd.”

De RvC heeft Overmars al een flinke pot geld in het vooruitzicht gesteld. Met dat geld denkt de vroegere topvoetballer Ajax op kracht te houden. “Om spelers te halen, maar ook te behouden. Van de Beek heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en daarvoor moet hij worden beloond. We willen Donny niet kwijt”, zegt Overmars.

Een speler die zeer waarschijnlijk wel zal vertrekken is Hakim Ziyech. “Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Pre-order het nieuwe Ajax Uitshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.