Overmars bevestigt interesse in Chadli

Ajax gaat binnenkort een poging wagen om Nacer Chadli los te weken bij FC Twente. De 23-jarige aanvaller speelt al drie seizoenen bij de Tukkers en lijkt toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Er is ook buitenlandse interesse voor de Belg, die nog een contract heeft tot de zomer van 2014. Directeur Voetbalzaken Marc Overmars bevestigt tegenover De Telegraaf de interesse voor Chadli. “We zijn geïnteresseerd, dat klopt. Chadli past goed bij ons”.

De landskampioen deed nog geen bod op de multifunctionele speler. Vermoedelijk wacht Ajax daar mee tot het seizoen voor FC Twente is afgelopen. Chadli zelf zou de overgang wel zien zitten en zijn club lijkt bereid om mee te werken aan een vertrek, aangezien de speler anders volgend jaar gratis de deur uitloopt. De elfvoudig international kan op alle posities in de aanval uit de voeten en is ook inzetbaar als ‘nummer 10’. Afgelopen week werd Chadli al in verband gebracht met Juventus en Borussia Dortmund.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.