Overmars bevestigt: ‘Wij zullen Ziyech niet halen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 19 augustus 2016 18:44 – Bron: Ajax TV

1470987035

Iedere supporter die nog hoopt op de komst van Hakim Ziyech, kan stoppen met dromen. Ajax gaat Hakim Ziyech niet overnemen van FC Twente. Dat zegt Marc Overmars in gesprek met Ajax Kick-off TV. “Het middenveld is misschien wel iets teveel bezet. Je calculeert in dat er mogelijk nog iemand vertrekt op het laatst. Dan heb je wel een bepaalde basis in huis. Maar als dat niet gebeurt, vallen er jongens buiten de boot en krijg je onvrede.”

Hoewel het middenveld druk bezet is, is de kritiek dat er weinig creativiteit is terug te vinden. “Creativiteit hebben we met Sinkgraven, De Jong en Nouri”, pareert de directeur spelerszaken die zich ook bewust is van het feit dat De Jong en Nouri er nòg niet klaar voor zijn. “Maar als je Ziyech haalt, leg je hem voor vier jaar vast. Wij kiezen voor ons beleid, want anders kan je sowieso twee jongens afschrijven. Hij is een fantastische speler, maar wij zullen hem niet halen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.