Marc Overmars

Overmars bezig met één of twee spelers: “Gaat de goede kant op”

Marc Overmars denkt dat hij op tijd de Ajax-selectie rond zal hebben. De directeur spelersbeleid van de Amsterdammers zal het dan voor 19 juni (de eerste training van Ajax) moeten redden.

“En het gaat de goede kant op. Ik hoop het binnenkort af te ronden”, zegt Overmars bij Inside Ajax op Ziggo Sport. De directeur heeft tot nu toe drie aankopen gedaan. De tieners Hassane Bandé en Perr Schuurs. De laatste aankoop is de 25-jarige Zakaria Labyad. Overmars is bezig met meer spelers uit die leeftijdscategorie. “Dat proces is al langer gaande. Op dit moment zijn we bezig met één of twee spelers, specifiek in die leeftijd.”

“We kunnen beter met een te grote selectie beginnen dan afwachten en dat het vervolgens aan de magere kant is”, gaat de voormalige speler van Ajax, Arsenal en Barcelona door. Overmars denkt dat er nog een aantal spelers gaan vertrekken. Een vertrek van Hakim Ziyech zit er dik in. “Ik denk dat hij heel bewust zijn pad heeft gekozen. En hij heeft het ook waargemaakt, dat zie je niet vaak. Hij is klaar voor de volgende stap”, aldus Overmars.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Inside Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.