Overmars: ‘Geen zorgen om Nederlands voetbal’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 08 september 2015 14:10 – Bron: Goal.com

1422605425

Het Nederlands voetbal glijdt de afgrond in, dat is de mening van menig voetbalkenner en analytici. Europees wordt er al jaren matig gepresteerd en nu dreigt het Nederlands Elftal het EK te missen. Marc Overmars kijkt echter anders naar de situatie en praat niet mee met de grote menigte. “Richting 2002 hadden we ook een heel moeizame serie en gingen we niet naar het WK. Hetzelfde gebeurde van 1982 tot en met 1986”, benadrukt hij de feiten in gesprek met Goal.com.

“Soms zit alles tegen, nu ook”, vervolgt de directeur voetbalzaken van Ajax. “Ik maak me geen zorgen. In de laatste zes jaar heeft Nederland een finale en een halve finale van een WK gespeeld. De resultaten zijn nu slecht, maar dat betekent niet dat alles slecht is. Dat is niet het geval. Als ik zie wat er bij de clubs rondloopt, denk ik dat er voldoende kwaliteit is, maar het moet weer een keer goed vallen. Wat zorgelijk is, is dat de clubs Europees te weinig punten pakken. Hopelijk klimmen we snel uit dat dal.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.