Marc Overmars

Overmars heeft haast met transfers: “De volgende zo snel mogelijk”

Marc Overmars is blij met de aankoop van Zakaria Labyad. De directeur spelersbeleid vindt dat de 25-jarige aanvallende middenvelder goede statistieken heeft. Overmars vindt verder dat de club met Labyad een volwassen prof heeft binnengehaald.

“Hij scoort veel een geeft ook veel assists, dus wat dat betreft is hij erg welkom. Als je een team bouwt kijk je naar de statistieken en dan kan hij daar een belangrijke bijdrage aan leveren. We hopen natuurlijk ook veel wedstrijden in Europa te spelen en dan hebben we elke speler hard nodig”, zegt Overmars tegen Ajax TV.

Ajax lijkt met de aankoop in te spelen op het naderende vertrek van Hakim Ziyech. “Ziyech is natuurlijk een uitzonderlijke speler, die dat ook bewezen heeft. Labyad heeft ook de kwaliteit om het spel te verdelen. Het zijn natuurlijk niet exact dezelfde types, maar hij heeft wel eigenschappen die overeenkomen met Ziyech. Maar op dit moment is Ziyech nog niet vertrokken”, aldus de Ajax-directeur.

Overmars staat nog drukke transferweken te wachten. “We moeten vroeg aan de bak en hebben ook gezegd dat we het team zo snel mogelijk voor elkaar willen hebben. Daar doen we alles aan en ik denk ook zeker dat dat de goede kant op gaat met het aantrekken van Labyad. En nu de volgende zo snel mogelijk”, aldus de veelgeplaagde beleidsbepaler over de volgende aankoop. Die lijkt Lisandro Magallán te gaan worden.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.