Overmars over eerdere corona-uitspraken: “Ik sta er nog helemaal achter”

Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars staat nog altijd achter zijn woorden van 2 april dit jaar. In het interview met De Telegraaf gaf de Ajax-bestuurder aan dat er per direct een einde moest komen aan het Eredivisieseizoen. Dit vanwege de uitbraak van het coronavirus.

“Of het allemaal verstandig is geweest, weet ik niet”, stelt Overmars in gesprek met Ajax TV. “Op dat moment sprak ik misschien ook wel als speler, maar ook als bestuurder van alle clubs. Je wilde graag duidelijkheid hebben.” Overmars ziet grote verschillen tussen Nederland en de rijkere voetballanden. “In alle andere landen wordt puur gevoetbald voor tv-gelden. Die nood was bij ons niet zo hoog. Die bedragen daar zijn anders”, aldus de Ajacied.

De voormalige topvoetballer komt nog een keer terug op zijn uitspraken van bijna drie maanden geleden. “Ik sta er nog helemaal achter. Ik zou hetzelfde weer doen, al zou ik misschien iets meer geduld moeten hebben of meer moeten overleggen. Voor mij was het ook een moment van: ik ben het een beetje zat. Iedereen praat erover, maar niemand doet iets.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.