Marc Overmars

Overmars rekent op Magallán: ‘We hebben goede hoop’

Marc Overmars gaat er nog altijd vanuit dat Lisandro Magallán de overstap maakt van Boca Juniors naar Ajax, dat zegt hij tegen Voetbal International. “De club wil hem pas laten gaan als ze een vervanger voor hem hebben. Dat is de status, maar de club zegt dat ze dichtbij zijn met een alternatief. We zijn dus nog altijd aan het afwachten, maar hebben goede hoop dat hij naar Ajax komt.”

Intussen zit Ajax niet stil. “We zullen niet eindeloos wachten. Dat kan ook niet, want over een maand staan de belangrijke duels met Sturm Graz op het programma. Mocht het te lang duren, dan zullen we doorschakelen. Ook dat ligt niet stil, dat vervolg hebben we wel in beeld.” Intussen doet hij ook een eerste officiële uitspraak over de vrijwel zekere komst van Dusan Tadic. “Ik verwacht hem binnenkort, maar voorlopig speelt hij nog op het WK.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.