Marc Overmars

Overmars wil drietal van transfer afhouden

Marc Overmars heeft bij het trainingskamp in Portugal uitleg gegeven over de stand van zaken van Ajax op de transfermarkt. De directeur spelersbeleid laat onder meer weten dat Mitchell Dijks naar een andere werkgever mag uitkijken en dat Overmars weigert met clubs te praten over een vertrek van Andre Onana, Justin Kluivert en David Neres.

Doelman Onana is naar verluidt bij meerdere buitenlandse clubs in beeld, maar volgens Overmars is een vertrek van de Kameroense sluitpost niet aan de orde: “André is een winnaar en wil met ons een prijs pakken. Dat willen wij ook. In de eredivisie kan hij een betere keeper worden. Daar heeft hij met Edwin van der Sar geregeld gesprekken over. Een vertrek van Onana is onbespreekbaar. We willen hem nog een tijdje bij ons houden.”

Naast Onana hebben ook Justin Kluivert en David Neres interesse aangewakkerd, zo vertelt de oud-voetballer. Overmars laat met een knipoog echter weten dat hij hoopt dat het drietal blijft: “Als ze voor hen bellen, neem ik de telefoon niet op.”

Ajax heeft de contracten met Frenkie de Jong en Donny van de Beek onlangs verlengd. Met Justin Kluivert is de club nog in gesprek. “Maar als het aan ons ligt tekent Justin zo snel mogelijk bij. Die jongens zijn ons zilverwerk.”

Bron:
AD

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student