Overmars wil volwaardig vervanger Milik halen

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 augustus 2016 17:51 – Bron: Ajax.nl

1422605425

Marc Overmars wil een sterke vervanger voor Arek Milik halen. Dat zegt hij op de clubsite van Ajax. “De transferwindow is nu nog een maand open, dat biedt ons de kans om een volwaardige vervanger aan te trekken”, aldus de directeur voetbalzaken die ook tekst en uitleg geeft waarom de Poolse spits alsnog is vertrokken nadat Ajax een statement naar buiten bracht dat hij juist zou blijven.

“Arek heeft het hier fantastisch gedaan, zijn scoringspercentage zegt genoeg. Compliment voor onze scoutingafdeling dat hij destijds op onze radar kwam. We wilden hem graag behouden voor de club maar toen we overeenkwamen dat Arek deze zomer niet zou vertrekken, ging het om hele andere bedragen die geboden werden. Napoli wilde hem heel graag hebben, op enig moment is er een financieel omslagpunt bereikt. Daarnaast wilde Arek zelf ook graag naar Napoli.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.