quote: Suavimani
[…]

Waarom? Urby is totaal niet onmisbaar, zeker niet voor het salaris dat hij eist. Als zijn Ajax-hart echt zo groot was dan zou hij wel een lager salaris accepteren in ruil voor een gelimiteerde transfersom.

Wat betreft Pantelic: zal me niks verbazen als hij uiteindelijk toch bijtekent voor 1 seizoen met een optie voor nog een seizoen. Hoewel ik hem eigenlijk liever zie gaan vanwege de manier waarop hij zich steeds opstelt in de media. De voetballer Pantelic kan ik wel waarderen, de mens een stuk minder.

Kennelijk heb jij iets tegen Emanuelson….terwijl hij steeds meer zijn waarde bewijst voor Ajax. Hij speelt altijd gedreven en is vanwege zijn snelheid en behendigheid altijd een plaag voor de tegenstander. Maar kennelijk is hij een plaag voor jou. Maar goed…iedereen zijn favoriete speler.
Maar je kunt dit seizoen niet om de inbreng van Urby heen. Dat was gewoon erg goed.

Wat betreft Pantalic…ook hij bewijst geen Ajax-hart te hebben, anders gaat hij ook akkoord met een lager salaris. Bovendien is ELKE voetballer bezig met zijn eigen IK, qua fiancien. Als er een interessante aanbieding komt ie iedereen bereid na te denken over een vertrek. Dus wat dat betreft, geldt dat voor elke speler. Feit is gewoon dat Pantalic weet dat hij bij Ajax goed speelt…en dat moet hij afwachten bij een andere club…of het er dan net zo goed uitkomt als bij Ajax. Dus daarom praten ze nog. Maar qua geld en contractduur (met riant salaris) wil hij weg. Een goed aanbod en weg is hij. En als het bod van een gegadigde club maar een weinig meer is zal hij blijven.
Het niet waarderen van hem als mens, ben ik met je eens, met zijn idiote uitspraak in de media. Maar het gaat om de voetballer en hoe hij zich in het veld opstelt.

Reageren op dit bericht