Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 25 december 2009 21:28 – Bron: Ajax TV (YouTube)

Ondanks de achterstand van zeven punten op PSV en negen punten op koploper FC Twente, geeft Ajax-spits Marko Pantelic de hoop op het landskampioenschap nog niet op. “Er is nog niets verloren, ook al staan we negen punten achter”, aldus de Serviër, die afgelopen zomer, door trainer Martin Jol, van het Duitse Hertha BSC overkwam. tegenover Ajax TV. “We moeten geconcentreerd blijven, en ik denk dat we nog steeds een kans maken.”

“We hebben veel succes gehad, veel punten gewonnen. De sfeer in de kleedmaker was goed en dat is erg belangrijk voor het team. We hebben de volgende ronde in de Europa League bereikt, en dat is ook belangrijk. Ik denk dat de fans daar blij mee kunnen zijn, al was er soms ook teleurstelling. Maar dat is voetbal. We hebben altijd alles gegeven en dat is het belangrijkste. Ik denk dat het in de tweede seizoenshelft nog beter zal gaan.”

De spits uit Oost-Europa is in zijn eerst half jaar in Amsterdam al van groot belang geweest. “Mijn beste momenten waren tegen Feyenoord, en natuurlijk ook in de wedstrijd tegen Vitesse”, aldus Pantelic, die in de winterstop naar zijn geboorteland terugkeert. “Ik ga terug naar mijn land om bij mijn familie te zijn.”  

Reageren op dit bericht