Marko Pantelic voelt zich bekritiseerd en laat van zich horen. De Servisch international heeft een aflopende verbintenis en beschikt over diverse aanbiedingen. Ondanks zijn goals voor Ajax kampte Pantelic een seizoen lang met een imagoprobleem. “Mensen houden misschien niet van mijn lange haren. Van mijn zelfverzekerdheid”, stelt Pantelic.

“Ze mogen me bekritiseren, maar na alles wat ik heb gedaan voor Ajax zouden ze me moeten respecteren”, vertelt de 31-jarige aanvaller aan het weekblad Voetbal International. “Toen ik er niet was, zijn er te veel punten verspeeld. Dat heeft Ajax de titel gekost.”

Pantelic zal waarschijnlijk na het WK in Zuid-Afrika bij Schalke 04 aan de slag gaan. De ex-speler van onder meer Hertha BSC sprak vorige maand met trainer Felix Magath en moet in Gelsenkirchen de opvolger van de naar Dinamo Moskou vertrokken Kevin Kuranyi worden. Ook in Engeland is er belangstelling, maar tot dusver lijkt Schalke de meest concrete club.  

dat hij lang haar heeft, okee, ik vind ‘m echt f*ucking lelijk. maargoed, en daarbij, als hij gewoon normaal doet en is normaal gaat voetballen inplaats van die inpissertjes, had iedereen hem gemogen.. zeurt iemand over romedahl? nee, en dat terwijl hij ook niet de meest nuttige speler meer is. dus als die gast nou gewoon lekker weer naar die Duitsers gaat, is iedereen blij..
Reageren op dit bericht