Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 oktober 2009 13:13 – Bron: Goal.com

Marko Pantelic begon donderdagavond voor het eerst dit seizoen in de basis bij Ajax. Hij verving Darío Cvitanich als collega spits van Luis Suárez. Echter waar Cvitanich en Suárez elkaar aardig kunnen vinden, bleek dat die klik er met Pantelic nog niet is. “Maar de samenwerking voelde op het veld prima. Alles zal goedkomen”, spreekt de Serviër vol vertrouwen.

Pantelic speelde tegen Anderlecht een onzichtbare wedstrijd en hij weet ook dat het beter moet. “De volgende keer zullen we niet alleen met het team, maar ook voorin een stap moeten maken. Ik zit op 80, 85 procent van mijn kunnen en zal elke wedstrijd beter zijn. Als ik in ieder geval niet geblesseerd raak”, aldus de aanvaller die de wedstrijd kort beschreef. “We waren net als in de eerste wedstrijd beter dan de tegenstander, maar toch wonnen we weer niet.”  

appief Godenzoon 03-10-2009 om 04:55

ik moet zeggen hoe ze donderdag hebben gespeeld was weer, voor de verandering als elke wedstrijd top! maar het ergste is gewoon dat de tegenstander te laf is om ajax op ware oorlog sterkte tegemoet te treden. jammer, ik hoop nog steeds dat er weer een ploeg komt zoals fiorentina afgelopen jaar, waar we met zn allen weer een ontzettend geweldig gevoel aan overhouden en niet alleen gevoel.
hoe de sfeer toen was, onvoorstelbaar wat een publiek genieten echt als een ajacied en dat komt volledig terug dankzij het oude 410 en ik hoop dat iedereen zich in blijft zetten zoals zij het doen want het is echt een genot om te kijken hoe zij zich vertegenwoordigen, tegenover de rest van onze (denken ze) harde kernen van onze vijanden!
ajacied ben je niet voor even, dat ben je voor het leven

Reageren op dit bericht