quote: Rikkie
[…]

jol=beter dan pellegrini
Real was vorig seizoen slecht voor zo’n team
ik moet eerlijk zijn pellegrini voordat hij nog niet bij Real zat kende ik hem niet

Pellegrini heeft bij Real een team moeten smeden van 11 Ego’s in mijn optiek heeft hij dat fantastisch gedaan, je haalt niet voor niets 96(!) punten in de Liga BBVA. Daarvoor was hij coach van Villareal, doordat hij het daar werkelijk waar fantastisch deed werd hij naar Real gehaalt. Jol zou willen dat hij de capaciteiten van Pellgrini had. Pellegrini is in mijn ogen een 8,5. (Trainers als Mourinho, Hiddink en Van Gaal zijn gewoon een 10) En Jol is een goede 7,5, die het gewoon erg aardig doet bij Ajax, maar ook Jol wist geen kampioen te worden met Ajax terwijl we me dat makkelijker lijkt dan met Real.

Reageren op dit bericht