Perr Schuurs

Perr Schuurs: ‘Aansluiten bij het eerste elftal’

Perr Schuurs is Ajacied. De middenvelder komt over van Fortuna Sittard en Ajax troefde meerdere clubs in binnen- en buitenland af in de strijd om de 18-jarige middenvelder. “Ik heb niet lang hoeven nadenken. Toen ik bij Ajax op gesprek kwam, was mijn eerste gevoel direct goed. Daarom heb ik voor Ajax gekozen”, aldus Schuurs in gesprek met Ajax TV. “Ik heb met Marcel Keizer en Marc Overmars gesproken. Alles kwam goed over, hoe ik ben ontvangen door spelers en trainers. Precies zoals ik had gehoopt.”

Het toptalent is enorm blij dat hij binnenkort voor Ajax mag aantreden. “Ik hield altijd al van mooi voetbal en dat was vaak toch bij Ajax. Het plan is dat ik aansluit bij het eerste, daar gaan we dan ook vanuit. Ik hoop daar mijn minuten te kunnen maken en anders bij Jong Ajax te spelen.” Dat zal echter pas vanaf aankomende zomer zijn, want de rest van het lopende seizoen komt hij gewoon nog uit voor Fortuna Sittard. “Ik heb altijd het plan gehad om dit seizoen af te maken bij Fortuna. Dat het op deze manier kan, is natuurlijk fantastisch. Ik ben aanvoerder bij Fortuna en daar kan nog steeds veel van leren.”

 

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.