Perr Schuurs: ‘Toch een concurrent minder’

Perr Schuurs hoopt dit seizoen een basisplaats te veroveren in het eerste elftal van Ajax. De jonge centrumverdediger maakt een goede indruk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en speelde ook het oefenduel tegen Watford weer ruim een uur zeer verdienstelijk mee. “Ik ben heel blij hoe alles gaat. Ik heb vertrouwen gekregen en heb ook veel zelfvertrouwen. Dat kan je denk ik ook wel aan mijn spel zien. Hopelijk kan ik dit volhouden”, zegt hij tegenover Ajax TV.

Schuurs concurreert achterin onder meer met Daley Blind, Kik Pieri en Lisandro Magallan. Daarnaast werkt Ajax hard aan de komst van Edson Alvarez, maar na het vertrek van Matthijs de Ligt is een basisplek voor Schuurs toch een stapje dichterbij gekomen. “Ik vind het voor Matthijs heel mooi en absoluut verdiend. Ik heb veel van hem geleerd afgelopen jaar en blij dat ik samen met hem mogen spelen. Ik ben blij voor hem, maar ook voor mezelf. Het is toch een concurrent minder.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.