Peter Bosz I

Peter Bosz: ‘Dan win je de Europa League en landstitel’

Peter Bosz is blij met de 5-1 zege die Ajax zondagmiddag boekte op sc Heerenveen, al blikte hij ook enigszins kritisch terug op het vertoonde spel. “We begonnen slecht aan de wedstrijd. We stonden niet goed”, zegt hij tegenover FOX Sports. “Wat ik wel knap vond is dat we al in de eerste helft de wedstrijd hebben kunnen omdraaien. Dat is niet makkelijk als je niet goed begint. Geholpen door de doelpunten lukte dat al in de eerste helft. In de tweede helft stonden we veel beter en hebben we het simpel uit kunnen spelen.”

Bosz is ervan overtuigd dat Ajax, ondanks de overwinning van Feyenoord, alsnog kampioen gaat worden als alle komende duels worden gewonnen. “Als we nog zeven keer winnen hebben we een aardig seizoen gehad. Dan win je de Europa League en de landstitel. Ja, ik heb er nog alle geloof in. Als we nog drie keer winnen denk ik dat we kampioen zijn. Ik had wel verwacht dat Feyenoord tegen FC Utrecht zou winnen. Maar ze hebben nog twee uitwedstrijden, waarin ze het normaal moeilijker hebben. En ze moeten nog twee keer tegen oude ploegjes van mij.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.