Peter Bosz

Peter Bosz: ‘De passing was dramatisch’

Peter Bosz baalt enorm van het 1-1 gelijkspel tegen Excelsior. De hoofdtrainer van Ajax verwijt de nederlaag aan het spel van zijn eigen ploeg. “Het ging mis bij onszelf, we hebben de nederlaag aan onszelf te wijten. We waren niet goed genoeg in alles wat met voetbal te maken heeft. De passing was dramatisch, daardoor konden we niet ons Ajax-spel spelen”, aldus Bosz na afloop van het puntenverlies in gesprek met FOX Sports.

De oefenmeester vond niet dat het een gebrek aan mentaliteit was. “Iedereen is ervan doordrongen dat we vandaag moesten winnen. We moeten het zoeken bij andere zaken.” De goal van Excelsior ontstond uit een grote fout van De Ligt. “Dit mag niet gebeuren, maar het gebeurt. En dat overkomt ons allemaal een keer in onze carrière. Hij moest door, en hij wordt hier een grote jongen van.” Bosz vindt niet dat Ajax recht had op drie punten. “Ik had het niet terecht gevonden. Het had wel gekund op het eind met een aantal corners en vrije trappen.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.