Peter Bosz: ‘Dit slaat helemaal nergens op’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 augustus 2016 23:04 – Bron: FOX Sports

1467968342

Peter Bosz is zwaar teleurgesteld in de prestatie van zijn team tegen Willem II. Ajax ging met 1-2 onderuit. “We scoren een geweldige goal en ik had het gevoel dat we dachten dat het gespeeld was. Dat slaat natuurlijk nergens op. We hebben in zo’n laag tempo gespeeld, nergens kort gedekt, overal kwamen we te laat en het initiatief lieten we aan Willem II. Ik vond dat zij terecht op voorsprong kwamen”, aldus de oefenmeester van Ajax na afloop in gesprek met FOX Sports.

Bosz vond dat er juist mogelijkheden lagen om wel een goede uitslag neer te zetten. “Ik verwachtte dat ze verdedigend zouden spelen, maar dat deden ze helemaal niet. Na de 1-0 zag je dat ze moesten komen, dat is ideaal voor ons, maar wij zijn er heel slecht mee omgegaan. We liepen achter de feiten aan. Ik vond dit heel schrijnend en Ajax-onwaardig. Dit slaat helemaal nergens op. Je kan verliezen en slecht spelen, maar niet met zo’n instelling de wedstrijd spelen. Dan kan je geen goed niveau halen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.