Peter Bosz: ‘Een Ajax gezien waar we naartoe willen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 juli 2016 23:32 – Bron: Ziggo Sport

1467968342

Peter Bosz is niet ontevreden na het gelijkspel van Ajax tegen PAOK Saloniki. “Het resultaat is natuurlijk niet goed”, stelt hij na afloop van de wedstrijd in gesprek met Ziggo Sport. “Ik vond wel dat we redelijk aan de wedstrijd begonnen en de overhand kregen. We scoren een twijfelachtige buitenspelgoal, schieten op de lat en we kregen nog een paar kansen. In die fase vond ik dat we goed stonden en de bal goed lieten rondgaan. Vervolgens krijgen we een tegengoal uit het niets, dat was een domper.”

Na rust had Ajax nog wel de overhand, maar was het minder dreigend. “In de tweedEe helft creëerden we bijna geen kansen meer. Dat komt volgens mij voor een groot gedeelte door vermoeidheid. Tevens verliezen we nog veel te vaak de bal. PAOK is heel erg gevaarlijk op de counter, met die snelle vleugelspelers van ze. Echter hebben we dat over het algemeen goed ingedampt. Met name in de eerste helft zagen we een Ajax waar we naartoe willen. We hebben nog niks verspeeld.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.