Peter Bosz: ‘Er zit veel voetbal in de ploeg’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 september 2016 22:55 – Bron: FOX Sports

1474450856

Peter Bosz is tevreden over de 5-1 zege op PEC Zwolle, maar blijft toch kritisch na afloop. “We hebben het over negentig minuten gezien gewoon goed gedaan. Maar in de eerste helft hadden we het lastig”, stelt de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met FOX Sports. “We konden er moeilijk onderuit te voetballen. We hadden toen ook nog teveel balverlies. In de tweede helft was dat een stuk beter.”

“Je ziet er gewoon dat er heel veel voetbal in de ploeg zit. Het zijn allemaal jongens die vooruit willen en vooruit denken. Maar ik vond wel dat die jongens die dus heel goed kunnen voetballen een aantal malen onnodig balverlies leden. Dat mag deze spelers niet overkomen. Met 5-1 is er veel hosanna. Maar ik kijk verder. Ik denk dat wij nog beter kunnen. Langzamerhand beginnen de spelers te begrijpen wat we van ze vragen. Dat kan nog beter, maar we zijn wel op de goede weg.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.