Peter Bosz: ‘Geheel aan onszelf te wijten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 augustus 2016 10:56 – Bron: FOX Sports

1467968342

Peter Bosz is zwaar teleurgesteld in het 2-2 gelijkspel tussen Ajax en Vitesse. “Je speelt thuis, tegen Roda en dan moet je gewoon winnen als Ajax zijnde”, aldus de hoofdtrainer van Ajax na afloop in gesprek met FOX Sports. “We hebben geheel aan onszelf te wijten dat we niet winnen vandaag. Dat ligt gewoon aan ons, omdat we die derde goal niet maken.”

Met name de Amsterdamse defensie moest het ontgelden. “Je krijgt al een belachelijke eerste goal tegen, dat was volgens mij de eerste keer dat ze in de buurt van onze goal kwamen. Vlak voor tijd geven we uit een vrije trap die tweede goal weg. Dat hebben we geheel aan onszelf te wijten. We hebben dat gewoon niet goed gedaan. Als je al wat langer meeloopt in de voetballerij weet je dat als je zelf niet de derde, of vierde goal maakt, het altijd gevaarlijk kan worden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.