Peter Bosz: ‘Hadden de tweede goal moeten maken’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 september 2016 22:29 – Bron: Ajax TV

1473931478

Peter Bosz is gematigd positief na het optreden tussen Ajax en Standard Luik. “Over het resultaat ben ik absoluut tevreden”, zegt de hoofdtrainer van Ajax na de 1-0 zege op de Belgen in gesprek met Ajax TV. “Over de eerste helft was ik redelijk tevreden. We hadden de overhand en hadden eigenlijk de tweede goal moeten maken, daarvoor hebben we de kansen gehad. Daarom maken we het onszelf in de tweede helft moeilijk en waren zij de bovenliggende partij.”

“Wij kregen via uitbraken nog wat kansen, maar zeker aan het einde van de wedstrijd hebben zij ook kansen gehad. Met Jairo probeerden we verdedigend meer stabiliteit te krijgen, maar het was een moeizame tweede helft. We hebben geluk gehad met een bal op de paal en een paar keer een voorzet waar zij meer uit hadden kunnen halen. Aan de andere kant hadden wij ook kansen. Het was niet goed, maar wel spannend.”

Ajax is koploper in groep G. “Celta is op voorhand de zwaarste tegenstander, zij komen uit het grootste voetballand. We spelen nu twee keer tegen elkaar. Dat zal een lastige wedstrijd voor ons worden, maar dat maakt niet uit, het is interessant. Na die twee wedstrijden gaan we kijken hoe we er voorstaan. Als Standard nog punten laat liggen, zou dat in ons voordeel zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.