Peter Bosz I

Peter Bosz: ‘Ik ben er doodziek van’

Peter Bosz reageerde na afloop van de beslissing in de competitie nuchter op het feit dat Feyenoord kampioen is geworden. “Ik wil graag eerst Feyenoord feliciteren. Dat vind ik op zijn plaats. Ze zijn terecht kampioen geworden, want ze waren de meest stabiele ploeg. Wij hebben nu een kampioenswaardige ploeg, maar dat hadden wij aan het begin van het seizoen niet”, aldus de hoofdtrainer na afloop in gesprek met FOX Sports.

Toch baalt Bosz wel. “Ik ben er wel doodziek van moet ik eerlijk zeggen, maar het scenario dat ik hier graag voor ogen had, speelde zich daar af”, doelt hij op het maken van twee snelle doelpunten. Ajax won zelf weliswaar met 1-3 van Willem II, maar Feyenoord deed hetzelfde tegen Heracles. “Wij konden vandaag meer niet doen. Ik moet de jongens een compliment geven, zeker over de tweede helft.” Ajax heeft nu tien dagen om zich voor te bereiden op de Europa League finale. “We gaan die dagen goed gebruiken om ons voor te bereiden met rust en training. We gaan geen wedstrijden inplannen.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.