Peter Bosz

Peter Bosz: ‘Ik zou me minder comfortabel voelen’

Ajax staat na de zege op Go Ahead Eagles nog maar één punt achter op Feyenoord, dat zelf drie punten verspeelde tegen Excelsior. Ajax won zelf met ruime cijfers, het werd 4-0. Toch is Peter Bosz niet helemaal tevreden. “Ik vind dat wij beter kunnen dan dat we vandaag hebben laten zien. We hebben 4-0 gewonnen, maar zonder groots te spelen. Het ging misschien wel te makkelijk, dat ze denken dat we niet meer diep hoeven te lopen. Aan de andere kant hebben we wel gewoon met 4-0 gewonnen natuurlijk.”

Bosz is ook blij dat de kans op de landstitel weer groter is geworden en verwacht dat de druk op de Rotterdammers groeit. “Zij hadden, zoals ze dat zelf zeiden, twee thuiswedstrijden om kampioen te worden. Daar is er nog één van over Feyenoord zal wel geschrokken zijn. Als ik in die situatie zou zitten, zou ik me iets minder comfortabel voelen als je tijdens de eerste kans die je krijgt met 3-0 verliest. Het enige dat wij konden doen is onze wedstrijden gewoon winnen. Dat hebben we gedaan. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om te winnen in Tilburg volgende week.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.