Peter Bosz: ‘Jammer voor het Nederlandse voetbal’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 08 december 2016 23:31 – Bron: FOX Sports

1473931478

Peter Bosz vindt het jammer dat Ajax niet heeft weten te winnen van Standard Luik. In België werd het uiteindelijk 1-1. De hoofdtrainer van Ajax baalt vooral van het feit dat Ajax geen extra punten voor het Nederlands voetbal heeft binnen kunnen slepen. Voor de positie in de groep maakte het voor Ajax niks meer uit. “Zeker voor het Nederlands voetbal had ik willen winnen, daarvoor vind ik het jammer”, zegt hij in gesprek met FOX Sports.

Ajax stond lang met 0-1 voor, maar gaf de zege in de slotfase uit handen. Toch is Bosz niet boos op zijn spelers. “Ik ben niet pissed, dan zou ik de spelers tekort doen. Ik vind dat we prima gespeeld hebben en dat we hadden moeten winnen. We hadden de 0-2 kunnen en moeten maken.” Aan het begin van de wedstrijd gooiden Ajax-supporters vuurwerk op het veld. Bosz baalt ervan. “Dat is onnodig en jammer van zo’n mooie avond en een mooie campagne die we achter de rug hebben. We zijn namelijk ongeslagen gebleven. Dit hoort daar niet bij.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.