Peter Bosz: ‘Problemen over onszelf afgeroepen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 augustus 2016 23:45 – Bron: Het Parool

1471381418

Peter Bosz baalt enorm van de 4-1 nederlaag tegen FK Rostov, waarmee uitschakeling voor het hoofdtoernooi van de Champions League definitief is. “We kwamen fysiek tekort en geven vrije trappen weg waaruit zij scoren. We hebben de problemen over ons zelf afgeroepen”, analyseert de hoofdtrainer van Ajax na afloop van de wedstrijd. “We hebben vorige week laten zien dat we goed kunnen voetballen. Toen kregen we te weinig, nu lieten we ons terug dringen.”

Zondag wacht alweer de volgende tegenstander. Dan speelt Ajax in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles. Intussen groeit de druk op Bosz, maar hij houdt vertrouwen in zijn visie. “Ik ben ook niet ingehuurd voor een makkelijke klus. Ik zal blijven analyseren hoe het beter moet. Hoe we voetballend beter kunnen worden. Het gaat moeilijker dan ik had gehoopt. Maar ik loop hier niet voor weg.” Vrijdag hoort Ajax aan wie de ploeg wordt gekoppeld voor de groepsfase van de Europa League.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.