Peter Bosz: ‘Traoré beheerst alle facetten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 augustus 2016 12:57 – Bron: NOS Sport

1467968342

Peter Bosz heeft gereageerd op de aanstaande komst van Bertrand Traoré. De hoofdtrainer van Ajax laat weten blij te zijn als de 20-jarige spits definitief wordt vastgelegd en waarom. “Toen ik bij Ajax kwam, heb ik gezegd dat ik de spelers ken als tegenstander, maar dat ik ze pas echt goed leer kennen als ik met ze ga werken. Met Bertrand heb ik bijna twee jaar samengewerkt. Ik durf daarom te zeggen dat ik hem goed ken, als mens en als voetballer.”

“Toen ik bij Vitesse met hem werkte, vond ik al dat het een Ajax-spits is. Spits is de moeilijkste positie van het elftal, je staat vaak tussen twee of meer man in. Je bent het eindstation, dat is het moeilijkste in het voetbal. Deze jongen beheerst al deze facetten. Dat heeft hij bewezen in het laatste seizoen dat hij bij Vitesse speelde”, aldus Bosz tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van komend weekend tegen Roda JC.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.