Peter Bosz: ‘Ver onder de ondergrens’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 december 2016 20:44 – Bron: FOX Sports

1477821393

Peter Bosz was zichtbaar teleurgesteld na afloop van de 2-1 nederlaag en daarmee uitschakeling tegen SC Cambuur in de KNVB Beker. “Een schande vind ik mild uitgedrukt. Ik heb er geen woorden voor. Dit was de slechtste wedstrijd onder mijn hoede”, aldus de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met FOX Sports. “Cambuur heeft helemaal terecht gewonnen, daar valt niks op af te dingen. Cambuur heeft niet alleen hard gewerkt, maar ook goed gevoetbald.”

Bosz heeft zich geërgerd aan heel veel zaken. “De manier waarop we aan zo’n wedstrijd beginnen. Slap. We verliezen de duels, komen niet aan voetballen toe, spelen in een laag tempo. Als je zo aan de wedstrijd begint, dan is het heel moeilijk om dat om te draaien. We probeerden dat met drie wissels en dan maak je nog wel de 2-1. Maar Cambuur heeft meer dan verdiend gewonnen. We hebben het als team slecht gedaan, ik ook. Dit ging ver onder de ondergrens. Dit is een slechte week, laten we zorgen dat PSV daarbuiten valt. Dat moet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.