Peter Bosz I

Peter Bosz: ‘We geven niet op’

Peter Bosz blikt een dag na het gelijkspel tegen Excelsior nog maar eens kritisch terug op de wedstrijd. Hij vindt dat er geen excuses zijn voor het puntenverlies in Rotterdam. “Ik vind dat Ajax altijd moet winnen van Excelsior, onder alle omstandigheden. Daar zijn geen excuses voor. Dat gebeurde nu terecht niet, ik vond dat wij geen aanspraak maakten op de overwinning. Dus we hebben het slecht gedaan.”

In gesprek met Ajax TV geeft Bosz aan dat ook de wedstrijd tegen Kopenhagen geen invloed mag hebben. “Wij moeten in staat zijn om twee wedstrijden in de week te spelen. Dus dat mag niet.” Toch is het gebeurd, dus heeft Ajax zes punten achterstand op koploper Feyenoord. “Zes punten is in de eindfase van de competitie een groot verschil. Maar we geven niet op. Het enige dat we moeten doen is in de Arena winnen van Feyenoord. Dan kom je op drie punten.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.