Peter Bosz: ‘We hebben dit seizoen beter gevoetbald’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 05 februari 2017 14:46 – Bron: FOX Sports

1477821393

Peter Bosz is blij met de zege van Ajax op Roda JC van zondagmiddag, maar tevreden over het spel was hij allerminst. “We hebben dit seizoen wel betere wedstrijden gespeeld”, zegt hij na afloop in gesprek met FOX Sports. “Ik heb niet met een goed gevoel gekeken. We hebben niet ons beste voetbal gespeeld, maar wel terecht gewonnen. Zij kregen echter ook kansen om gelijk te maken. Wij leidde teveel onnodig balverlies.”

Ajax brak in de tweede helft de score open en liep vlak voor tijd uit naar 0-2. Daarvoor raakten Amin Younes en Abdelhak Nouri nog de lat. “We wisten dat we geduldig moesten zijn en dat er meer ruimte zou komen, omdat het voor hen moeilijker te belopen wordt.” De eerste goal van Younes dit seizoen was ook voor Bosz een opluchting. “Daarvoor had hij op de lat geschoten, dus het zat hem niet mee. Ik ben blij dat juist hij die bal er op het eind inschiet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.