Peter Bosz I

Peter Bosz: ‘We hebben het met z’n allen gedaan’

Peter Bosz is blij en trots op zijn ploeg na het behalen van de kwartfinales van de Europa League. Kopenhagen werd na de 2-1 nederlaag in Denemarken, door Ajax uitgeschakeld dankzij een 2-0 overwinning in de Amsterdam ArenA. “Ik ben vooral heel trots dat we tegen een hele lastige tegenstander negentig minuten lang dit spel op de mat hebben kunnen leggen”, aldus de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met RTL7.

“Ik kan alleen maar complimenten geven voor de ploeg. Ik wil er niemand uitlichten. Dit was echt een teamprestatie, we hebben het met zijn allen gedaan vandaag”, vervolgt Bosz. “Al met al hebben we hebben een heel goede avond gehad. Ik ben er trots op dat we met Ajax na veertien jaar de kwartfinale weer hebben weten te bereiken. Maar daar mogen we niet tevreden mee zijn. We gaan nu morgen naar de loting kijken en dan bekijken hoe we nog verder kunnen komen.”

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.