Peter Bosz I

Peter Bosz: ‘We speelden niet goed’

Peter Bosz was uitermate ontevreden na de nederlaag tegen PSV. Niet alleen over de uitslag, maar vooral over het vertoonde spel. “Het lag aan onszelf, we speelden niet goed. We kregen de druk er niet op en gingen achteruit lopen. In de tweede helft ging het beter, maar het was niet goed genoeg”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers na afloop van de 1-0 nederlaag tegenover FOX Sports.

Volgens Bosz heeft de zware wedstrijd van donderdag tegen Schalke 04 weinig invloed gehad. “Dat wil ik niet als excuus gebruiken. Wij kunnen beter dan we vandaag hebben laten zien. Het verschil tussen de eerste en tweede helft was veel te groot. Als de wedstrijd van donderdag invloed had, dan zou je de tweede helft niet beter spelen. In de tweede helft hadden wij het initiatief, kregen we in ieder geval wat kansen en voetbalden we beter.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.