Peter Bosz: ‘Younes niet naar Olympische Spelen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 juni 2016 16:40 – Bron: Ajaxinside.nl

1462787392

Amin Younes gaat niet naar de Olympische Spelen. Ajax wil de frivole buitenspeler niet afstaan aan het Duitse Olympische elftal. Het toernooi in Rio de Janeiro vindt plaats van 4 t/m 20 augustus. Op dat moment gaat Ajax aan de competitie beginnen en spelen ze voorronde Champions League. “Younes blijft bij ons, hij zal niet mee gaan naar de Olympische Spelen”, aldus Peter Bosz op zijn eerste officiële persconferentie voor Ajax.

De Amsterdammers staan Davinson Sánchez wel af aan Atlético Nacional, nu nog de club van de Colombiaan. De kersverse Ajacied speelt mee in strijd om de Copa Libertadores. Daardoor zal hij niet inzetbaar zijn tijdens de derde voorronde Champions League. “Hij mag meedoen tot het toernooi is afgelopen. Als Colombia is uitgeschakeld, meldt hij zich weer bij ons.” Atlético Nacional speelt op 7 en 14 juli in de halve finales tegen Sao Paulo.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.