Peter Bosz: ‘Zuur dat je gelijkspeelt’

1473931478

Peter Bosz is ondanks het gelijkspel tegen Celta de Vigo niet ontevreden over de prestatie van zijn ploeg in de derde groepswedstrijd van de Europa League. “Het is zuur dat je gelijkspeelt als je twee keer op voorsprong komt”, aldus de oefenmeester in gesprek met RTL. “We waren er dichtbij om hier te winnen. Maar aan de andere kant vond ik dat het wel redelijk gelijk opging. Ik ben wel trots op de manier waarop we het resultaat haalden en gespeeld hebben.”

Bosz ziet dan ploeg meer volwassen aan het worden is. “Maar nog niet volwassen genoeg, want dan hadden we hier gewonnen. Maar ik vind dat we wel stappen aan het maken zijn. Als je uit in Spanje tegen Celta, wat gewoon een goede ploeg is, zo overeind blijft en bij vlagen zo goed voetbalt, dan zijn we zeker stappen aan het maken. En we hebben weer een puntje gehaald. Dat is belangrijk. Ook voor het Nederlands voetbal. Met zeven punten doe je het gewoon aardig.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.