Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 oktober 2009 14:17 – Bron: Highlow

De van Internazionale gehuurde speler Kerlon traint momenteel mee bij Jong Ajax. De aanvaller maakt op Pieter Huistra een goede indruk, evenals de gehuurde Zé Eduardo. “Het zijn leergierige jongens en staan open voor alles”, vertelt de hoofdtrainer van Jong Ajax die Zé Eduardo al in een officieel duel liet spelen met Jong Ajax tegen Jong Vitesse/AGOVV. “Het is een stevige jongen en heeft een aardige actieradius. We gaan er voorzichtig mee om en hem langzaam laten wennen.”

Van Kerlon verwacht Huistra net iets meer. “Kerlon is al iets ouder en heeft meer ervaring. Als hij 100% fit is dan zal hij snel aan spelen toekomen”, vertelt de oefenmeester. “En wellicht ook al bij het eerste elftal aansluiten”, gaat hij verder. “Maar ook voor hem geldt, dat we niets gaan overhaasten. Het zijn leergierige jongens en staan open voor alles.”  

Off-topic:

Ajax praat met HSV over Trochowski
Piotr Trochowski is in beeld bij Ajax. De Amsterdammers hopen de Hamburger SV-middenvelder in de winterstop aan te kunnen trekken, zo laat Martin Jol weten in Voetbal International.

“We zijn voor de rechterflank al een tijd in gesprek met HSV over Trochowski. Ik kan helaas niet meer zeggen dan dat we ons best doen en er het beste van maken”, aldus Jol. De trainer kent de 25-jarige Duitse middenvelder nog uit zijn periode bij HSV.

Trochowski, onder meer twintigvoudig international, staat al zes seizoenen onder contract bij HSV. In totaal kwam hij tot 134 competitieduels namens de club. Dit seizoen moet hij zich echter tevreden stellen met een rol op het tweede plan.

bron: voetbalprimeur.nl

Reageren op dit bericht